Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kleinschalig wonen

Zelfstandig wonen op een zorgboerderij in een buitengewoon groene omgeving met 24-uurs zorg. ‘t Boerenerf in Emmeloord biedt acht appartementen voor mensen met een zorgindicatie.

Wij vinden het belangrijk dat mensen van een sociaal en gezellig leven kunnen genieten. Met maximale mogelijkheden, vrijheid en privacy. Het woonproject is een vernieuwende, eigentijdse invulling van de zorg. Onze cliënten mogen hun appartement geheel naar eigen smaak inrichten. Bent u een hulpbehoevend echtpaar en wilt u graag samen blijven wonen? Of uw huisdier mee verhuizen omdat u deze thuis ook al had? Dit kan allemaal! Samen met cliënten wordt afgestemd hoe zij zich het beste thuis voelen bij ’t Boerenerf.

Overdag, tussen ontbijt en avondeten heerst er een gemoedelijke sfeer. Ieder gaat zijn eigen gang: wandelen in de tuin, schilderen of dieren kijken, eventueel een handje helpen met verzorgen of koken. Als je wilt, schuif je aan en eten we samen. Je ontmoet elkaar, maakt een praatje, speelt een spel, kijkt een tv-programma. De woongroep mixt met de mensen van de dagbesteding. Iedereen voelt zich thuis.

Voor behandeling van cliënten wordt samengewerkt met hun eigen gekozen huisarts, wat aansluit bij de missie zoveel mogelijk als thuis te kunnen blijven leven. Zo wordt ook gebruik gemaakt van het eigen multidisciplinaire team, zoals de eigen fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, psycholoog of medisch specialist zoals specialist ouderengeneeskunde. Ook kiezen de cliënten hun eigen kapper, pedicure en tandarts.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.