Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wie zijn wij

In 2007 openden Tessa Kelder en Martien Borg een zorgboerderij met dagbesteding voor ouderen en noemden het ’t Boerenerf. Ze zagen dat het anders kon dan op de reguliere dagbesteding. ’t Boerenerf heeft een heel erf tot zijn beschikking waar de mensen zich thuis kunnen voelen. In het groen tussen de dieren met een prachtige tuin en een sfeervolle huiskamer.

De droom ging verder dan enkel dagbesteding: in 2012 werden de plannen voor een woongelegenheid gerealiseerd met de bouw van zes zorgappartementen op de eerste verdieping. Zorg- en woonboerderij ’t Boerenerf werd eind 2012 officieel in gebruik genomen en al snel werden er nog twee appartementen op de begane grond bij gebouwd. Tevens werden er logeerkamers gecreëerd voor tijdelijke opvang ter ontlasting van mantelzorg.

In augustus 2015 is door de steeds grotere vraag naar zorg drie kilometer verderop aan dezelfde weg op een mooie boerderij in een rustige omgeving met een prachtige tuin locatie ’t Paviljoen geopend: negen zorgappartementen op de begane grond. In 2018 werd ‘Op de Keileem gerealiseerd: een modern gebouw met elf zorgappartementen.

Tessa Kelder

Samen met Martien ben ik de oprichter en mede-eigenaar van ’t Boerenerf. Mijn taken liggen voornamelijk in het begeleiden van mensen op het gebied van de financiële kant van zorg, HR, kwaliteit en algemene zaken. Voordat ik ’t Boerenerf oprichtte ben ik jarenlang werkzaam geweest als maatschappelijk werker in een verzorgingshuis. Een groot huis waar ik niet de persoonlijke begeleiding kon geven zoals ik graag zou willen. Vanuit die visie ambieerde ik een kleinschalige zorgsetting waar dit wel mogelijk was en heb ik samen met mijn compagnon ’t Boerenerf kunnen realiseren tot wat het vandaag is: een kleinschalige zorgboerderij met persoonlijke zorg waarin iedere bewoner de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Zorg op maat waarin niets te gek is, zoveel mogelijk wonen als thuis.

Martien Borg

Samen met Tessa ben ik de oprichter en mede-eigenaar van ’t Boerenerf. Mijn taken liggen voornamelijk in het facilitaire onderhoud, verduurzaming en algemene zaken. Met mijn achtergrond als technische dienst in een groot verzorgingshuis heb ik samen met mijn compagnon bijgedragen aan de oprichting van ’t Boerenerf. Ik volg ontwikkelingen op het gebied van techniek en verduurzaming op de voet en draag zorg voor het onderhoud op alle locaties.

Marleen Borg

Al enkele jaren was ik vanuit mijn beroep als verpleegkundige betrokken bij ’t Boerenerf voor algemene verpleegkundige zaken op afroep. Ik ben opgeleid als algemeen verpleegkundige en heb enkele jaren werkervaring opgedaan in een universitair ziekenhuis. Daarna specialiseerde ik mij tot IC-verpleegkundige in een topklinisch ziekenhuis. Ik ontwikkel mij graag en heb een brede interesse binnen de zorg. Ik ben van mening dat ervaring in zowel (acute) ziekenhuiszorg als verpleeghuiszorg bijdraagt aan de mate van deskundigheid in een kleinschalige zorgsetting.

Sinds januari 2021 ben ik naast mijn werkzaamheden als verpleegkundige betrokken bij ’t Boerenerf als kwaliteitsverpleegkundige op het gebied van hygiëne en infectiepreventie. De vraag naar ondersteuning op het gebied van beleid en kwaliteit werd echter steeds groter. Landelijke ontwikkelingen, wet- en regelgeving en sturen op kwaliteit en veiligheid: een complexe uitdaging waar ik met plezier over meedenk.

Op het gebied van beleid en kwaliteit heb ik inmiddels verschillende cursussen afgerond en ben ik in 2022 benoemd tot Staffunctionaris Beleid & Kwaliteit bij ’t Boerenerf. Ik ondersteun de directie en denk vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige graag mee wanneer er complexe vraagstukken liggen op het gebied van zorg of andere zaken. Samen met de directie en een team van deskundige zorgverleners doen wij elke dag ons uiterste best om onze cliënten te laten stralen en te laten genieten van hun verblijf bij ’t Boerenerf.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Voor een sfeerimpressie kunt u een kijkje nemen op Instagram of Facebook. Hier plaatsen wij met toestemming van cliënten en/of hun vertegenwoordigers regelmatig leuke foto’s en filmpjes.