Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Missie en visie

Nuchter, helder en met beide benen op de grond. Dat is ’t Boerenerf. Een frisse, natuurlijke zorgomgeving met een tikkeltje humor. Met een aangenaam nostalgisch alternatief. Een nieuwe professionele aanpak. ’t Boerenerf vindt dat mensen buitengewoon, maar ook een zo normaal mogelijk leven moeten kunnen leiden. ’t Boerenerf maakt zich sterk voor waarden als vrijheid, respect en eigenheid.

De missie van ’t Boerenerf is het zorgen voor mensen zodat zij kunnen leven, wonen en meedoen zoals zij dat willen. Dat kunnen jong volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking zijn, ouderen met een vorm van dementie of langdurig zieken. Juist die mix maakt het levendig. ’t Boerenerf vindt het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk als thuis kunnen blijven leven en zij daarin op een goede wijze begeleid en ondersteund worden. ’t Boerenerf hanteert een open deuren beleid en levert geen vrijheidsbeperkende zorg. De waarden en normen daarbij zijn onder andere respect, empathie en compassie.

’t Boerenerf biedt de geïndiceerde bewoner zorg op maat door deze waar nodig is te verbeteren of bij te stellen. De bewoner woont zoveel mogelijk zoals hij/zij dat thuis gewend was. Het uitgangspunt is dat de bewoner bij ons kan blijven wonen, ook wanneer de zorgbehoefte toeneemt. Verhuizen is dan niet meer nodig, welzijn is zeer belangrijk. Vrij om te doen wat een ieder wil doen, inspelen op de individuele behoeften. Continueren wat de bewoner thuis deed met behoud van het gevoel van eigenwaarde.

Naast het uitvoeren van de geïndiceerde zorg staat wonen, welzijn en service voor de bewoner hoog in het vaandel. Dit alles wordt uitgevoerd door bevoegd en bekwaam personeel die zich conformeren naar de opgestelde gedragscode. Voor bewoners betekent dit dat zij de zorg blijven ontvangen van vaste vertrouwde medewerkers op de woonplek die ze hebben gekozen. Het motto luidt: ‘wonen als thuis, niets moet en alles mag!’

’t Boerenerf valt onder de sector verpleeghuiszorg. Dat betekent dat wij de normen vanuit het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg nastreven. Benieuwd naar meer informatie over onze organisatie of ons actuele kwaliteitsplan? Bekijk het hier: kwaliteitsplan 2023-2025