Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kleinschalig wonen

Zelfstandig wonen in een buitengewoon groene omgeving met 24-uurs zorg

 

Onze kleinschalige woonvorm is gelegen aan Urkerweg 10, een woonboerderij net binnen Emmeloord. De kleinschalige locatie biedt acht ruime appartementen met een eigen badkamer voor mensen met een zorgindicatie op basis van PGB.

Wij vinden het belangrijk dat mensen van een sociaal en gezellig leven kunnen genieten. Met maximale mogelijkheden, vrijheid en privacy. Het woonproject is een vernieuwende, eigentijdse invulling van de zorg. Onze cliënten mogen hun appartement geheel naar eigen smaak inrichten. Bent u een hulpbehoevend echtpaar en wilt u graag samen blijven wonen? Of uw huisdier mee verhuizen omdat u deze thuis ook al had? Dit kan allemaal! Samen met cliënten wordt afgestemd hoe zij zich het beste thuis voelen bij ’t Boerenerf.

Wij zijn gericht op het boerderij leven: paarden en pony’s, ezels, een geit, schapen en pauwen, voor ieder wat wils. Met een prachtig erf vol dieren en beplanting genieten onze bewoners van het buitenleven. De één werkt mee in de tuin of in de stallen, de ander geniet van het buiten zijn en de bedrijvigheid van een boerenerf. Niets moet en alles mag. Overdag, tussen ontbijt en avondeten heerst er een gemoedelijke sfeer. Ieder gaat zijn eigen gang: wandelen in de tuin, schilderen of dieren kijken, eventueel een handje helpen met verzorgen of koken. Als je wilt, schuif je aan en eten we samen. Je ontmoet elkaar, maakt een praatje, speelt een spel, kijkt een tv-programma. De woongroep mixt met de mensen van de dagbesteding. Iedereen voelt zich thuis.

Voor behandeling van cliënten wordt samengewerkt met hun eigen gekozen huisarts, wat aansluit bij de missie zoveel mogelijk als thuis te kunnen blijven leven. Zo wordt ook gebruik gemaakt van het eigen multidisciplinaire team, zoals de eigen fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, psycholoog of medisch specialist zoals specialist ouderengeneeskunde. Ook kiezen de cliënten hun eigen kapper, pedicure en tandarts.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.